Succesul dumneavoastra este telul nostru !!!

ce inseamna sa fii fericit

Nu sunt un psiholog. Nu am o intreaga serie de pacienti sau studii de caz ! Am fost o persoana foarte nefericita.

Poate cea mai mizerabila si cea mai speriata persoana in acelasi timp !

M-am simtit prins, sufocat, egoist, rau, inadecvat, apatic, epuizat si in imposibilitatea de mai face fata !

Cu ajutorul oamenilor si al cartilor, am invatat o multime de "secrete" care m-au ajutat sa devin fericit si sa ma bucur de viata mea.

Am invatat ca doar sa citesti nu este suficient ca sa fii fericit. Trebuie sa actionezi pentru a-ti schimba viata. Insa, inainte de a actiona, am invatat ca trebuie sa intelegi cum functioneaza pentru a putea sa o faci bine si sa te simti bine . 

Indiferent daca te simti prins in capcana sau mizerabil, sau viata ta este in principiu ok dar doresti sa te bucuri de ea mai mult, cred ca aceste cunostinte sunt valoroase si te vor ajuta sa iti imbunatatesti considerabil viata !

Pe scurt, multi oameni cred ca daca esti fericit, faci ceva gresit ! Este total GRESIT . Si iti voi explica de ce .

Acesti oameni se tem de fericire pentru ca ei cred ca a fi fericit inseamna sa pierzi contactul de realitatea sau ca esti nebun, sau lenes, sau egoist. Insa aceasta nu este fericirea cu adevarat. Fercirea nu vine de la a pretinde ! Fericirea nu vine de la a face bani, sau de la a fi puternic, sau de a avea o multime de lucruri, sau sa stai toata ziua la plaja mancand bomboane !

Adevarata fericire este atunci cand unesti si combini cele ce urmeaza : 

- Dragostea,

- Optmismul,

- Curajul,

- Libertatea,

- Securitatea,

- Sanatatea,

- Spiritualitatea,

- Altruismul,

- Perspectiva,

- Umorul,

- Scopul.

Acestea sunt adevaratele virtuti ! Nu exista om care sa nu priveasca aceste calitati sau sa nu si le doreasca, pentru ca acestea sunt cheia catre o viata fericita . 

Despre acestea este vorba in cursul nostru. Ele pot fi ale tale ! 

Succes !

 

Testimoniale

Marian AntonPsihologNu cred ca poate fi numit "curs" ! E chiar educatie . Multe din subiectele cursului le folosesc in sedintele de terapie cu pacientii mei. Asta nu e curs, e ceva mai mult decat un simplu curs. Chiar sunt invidios ca la acest pret orice om poate avea acces la aceste informatii . ...

Adriana BirisManagerCand am cumparat acest curs, pur si simplu am crezut ca arunc banii pe fereastra... Insa s-a dovedit a fi cea mai buna investitie personala din ultimii 5 ani. Nu-l recomand pentru ca sunt sigura ca cine il urmeaza va fi un concurent pe cinste. Glumesc ! Deja il promovez in cadrul firmei mele printre ...

Adrian MarchidanInginer dezvoltare softwareAm cumparat si am participat la nenumarate cursuri. Insa nu credeam ca poate exista un curs atat de complet ! E ceva extraordinar. Chiar daca sunt abia la jumatate, tot nu imi vine sa cred cat poate sa fie de realist . Sunt lucruri atat de simple spuse intr-o maniera pe care nu credeam ca poate cine ...

   Vezi toate